Gyakran 
Ismételt 
Kérdések 


Facebook 
oldalunk 

Jelöltek, 
Listák 
beküldése 

Aktuális szavazásunk:
április 7-én estig
 CÉLJA:
a körzete elnyerésére leginkább esélyes jelölt felmutatása
a választók ÁLTAL -
- EGYMÁS számára!

További szavazási lehetőség:
- Országos pártlista

TERJESZD az előválasztás HÍRÉT, és igény esetén csatlakozz a Facebookon!
(link jobbra fönt)

 

 

Aki az előválasztásunk nyertese lesz,
korántsem biztos, hogy majd mandátumot is nyer ...

 

... ámde aki ezt az előválasztást sem képes megnyerni,
hogyan is nyerhetne mandátumot ?!

 


Melyik OEVK-ba tartozom?

Adatkezelési leírás

A rendszerbe történő regisztrálással, a rendszer használatával Ön elfogadja és tudomásul veszi az alábbi adatkezelési, adatvédelmi nyilatkozatot.Hozzájárul, hogy az Ön által megadott adatokat az alább leírtak szerint a rendszer tárolja, kezelje.

A honlapon kizárólag a rendszer működéséhez szükséges adatokat kérjük be és kezeljük, melyeket szerverünkön addig tárolunk, amíg a rendszer üzemel és amig azok törlését a regisztrált tag nem kéri. Személyes adatokat harmadik félnek - különös tekintettel a reklám levél küldő cégeknek -  és külföldre nem továbbítunk. A megadott adatokat nem kapcsoljuk össze más adatbázisokkal. Különleges adatot nem kezelünk. Az adatok védve vannak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen.

Az érintett kérésére ingyenesen tájékoztatást kap személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - törlését.

A személyes adatot töröljük, ha kezelése jogellenes, az érintett kéri, az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.

Amennyiben látogatónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük, írja meg nekünk a honlap impresszumában lévő elérhetőségünkre, és megválaszoljuk kérdését.

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a NEMZETI ADATVÉDELMI ÉS INFORMÁCIÓSZABADSÁG HATÓSÁG -nál lehet élni.

www.naih.hu

  1. Az adatkezelés kizárólagos célja, a szotver müködtetése.
  2. Az adatszolgáltató kérheti adatai módosítását az impresszumban szereplő email címen

A program fejlesztői és üzemeltetői  a felhasználó által megadott összes adatot bizalmasan kezelik, minden tőlük telhetőt megtesznek az adatok védelme érdekében, az így megszerzett információkat harmadik személynek nem adják ki.

A felhasználó az ADA bejelentkezési rendszer segitségével lép be az oldalra, akkor a rendszer a leadott szavazatok anonim modon kezeli, a program segitségével nem állapítható meg ki milyen szavazatot adott le. lásd: http://adatom.hu.

A program müködéséhez a felhasználó gépén Csoki (cookie) -kat tárol. Ezek nem tartalmaznak bizalmas adatokat és ezekből nem állapítható meg a leadott szavazat. A  2003. C. törvény és a vonatkozó EU irányelveknek megfelelően a program a felhasználotól - annek első látogatásakor - engedélyt kér a csokik használatára. Ha felhasználó az engedélyt nem adja meg, akkor a rendszert csak korlátozottan tudja használni..

 

 
    Vissza a kezdő lapra   Szavazások   Statisztika